Geen producten (0)
Geen producten (0)

Thuispakket rekenen

€ 34,95 € 32,50 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BDWID091
EAN code 6090515918932
Omschrijving

Thuispakket rekenen

Leren rekenen

Leer kinderen rekenen (optellen en aftrekken tot 100) en de tafel van 1 t/m 10 op een beeldende manier. Het Thuispakket rekenen is een compleet pakket waarmee je kinderen met behulp van een korte handleiding op een leuke en beeldende manier en door beweging leert optellen en aftrekken tot 100. Met de tafelbladen leer je kinderen op een beeldende manier de tafel van 1 t/m 10. 

Inhoud Thuispakket rekenen

 • Het 100-veld pakket, bestaande uit:

  1   Handleiding 'Word een rekenheld met het 100-veld'

  1   Instructiekaart 'Rekenen voelen' en 'Automatiseren'

  2   Polsbandjes

  3   Honderdveld kaarten (tot 10, tot 20 en tot 100)

  12 Cijferkaarten (0 t/m 10) 

 • Set A4 bladen met de tafel van 1 t/m 10

  10  A4-formaat bladen met de tafel van 1 t/m 10 

Leer rekenen met Het 100-veld pakket

Het honderdveld pakket is een effectief leermiddel om inzicht te krijgen in de basis van het rekenen. Kinderen leren stapsgewijs plus- en minsommen maken tot 10, 20 en 100. Met behulp van gekleurde polsbandjes met + en - tekens en vloerplaten met de getallen 0 t/m 10 leren kinderen de logica ontdekken van het rekenen. De polsbandjes helpen kinderen bij het ontwikkelen van richtinggevoel en de vloerplaten met gekleurde cijfers helpen kinderen bij het onthouden van sommen tot 10 (automatiseren 'vriendjes van 10').

Daarna kan gemakkelijk de stap gemaakt worden naar het werken met het 100-veld waarin de getallen 1 t/m 100 aangeboden worden. Kinderen leren een strategie voor rekenen die hen zal helpen steeds moeilijkere sommen uit te rekenen. In het 100-veld pakket vind je een duidelijke handleiding waarin alle stappen eenvoudig en beeldend uitgelegd worden. Ga thuis op een leuke, spelende manier aan de slag en jouw kind wordt ook snel een rekenheld met het 100-veld!

Met De tafels aan tafel - A4 bladen:

 • Zien kinderen duidelijk de samenhang tussen de getallen
 • Kunnen kinderen de tafels als een plaatje opslaan
 • Krijgen kinderen zicht op zowel de tafels als de deeltafels 
 • Krijgen kinderen de tijd om op een eigen manier logica te ontdekken in de tafels 

De tafels aan tafel A4-bladen zijn samen met beelddenkende kinderen gemaakt en in de praktijk getoetst. De ervaring leert dat veel kinderen binnen een aantal dagen de tafels hebben opgeslagen. De bureaubladen zijn ideaal voor kinderen met een visuele leerstijl..   

Pakket aanbieding

Van € 37,90 voor € 34,95.

Succes mag je vieren

Succesvol leren rekenen? Vier het met een gratis gepersonaliseerd diploma. Wij hebben drie diploma's rekenen ontworpen. Die vind je op onze download pagina: Diploma downloads.

Vragen

Als er vragen zijn over het pakket of over de leermiddelen dan horen wij dit graag. U kunt een bericht achterlaten via het contactformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.