Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Staples bureau-onderlegger met flap

€ 20,00
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Specificaties
Productcode BDWID59
Afmetingen (l,b,h) 630 x 500 x 0 mm
Omschrijving

Staples bureau-onderlegger met flap

Veel kinderen raken afgeleid door losse, notities, briefjes, schema's, 100-veld kaartjes etc. op het bureau. Organiseer het en leg alles onder de transparante flap. Kinderen vinden het fijn om alleen hetgeen ze op dat moment nodig hebben voor zich te zien en de rest te organiseren. Ze worden dan niet afgeleid, het geeft ze overzicht en rust in plaats van notities los op het bureau.

Ben je bezig met het 100-veld, leg de 100-veldkaartjes eronder, leer je de tafels aan de hand van 'De tafels aan tafel-bureaubladen' dan schuif je de verschilllende tafels in de bureaulegger. Daarnaast is het handig om week of dagschema's onder de transparantie flap te leggen.

Bescherm je bureau tegen beschadigingen en krassen  De onderlegger heeft een glad schrijfoppervlak, de achterzijde is gemaakt van antislipschuimrubber en de bureau-onderlegger is afwasbaar.

Bureau-onderlegger

Merk:                  Staples Bureau-onderlegger met flap

Materiaal            Kunststof met schuimrubberen onderzijde

Flap:                   Transparant (niet spiegelend)

Formaat:             630 x 500 mm

Kleur:                  Zwart

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.