Geen producten (0)
Geen producten (0)

Schoolpakket

€ 175,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Specificaties
Productcode BDWID093
EAN code 6090513367350
Omschrijving

Schoolpakket

Rekenen-klokkijken-tafels

Leer kinderen op een beeldende manier klokkijken op een analoge klok, de tafel van 1 t/m 10 en optellen & aftrekken tot 100 door middel van beweging. Een pakket met leermiddelen samengesteld voor leerkrachten en remedial teachers in het (speciaal) onderwijs. Het Schoolpakket is een compleet pakket voor in de klas waarmee je kinderen:

  • Leert klokkijken aan de hand van een grote educatieve klok, handleiding en werkboek
  • Leert rekenen: Optellen en aftrekken tot 10, tot 20 en tot 100 door te bewegen met behulp van het 100-veld pakket
  • De tafel van 1 t/m 10 leert automatiseren met 'De Tafels aan tafel - A4 bladen en tafelkaartjes'

Gemaakt voor en door kinderen met een visuele leerstijl.

Inhoud Schoolpakket 

Aanbieding Schoolpakket

Van € 214,70 voor € 175,00 (gratis verzending).

Diploma klokkijken / Tafeldiploma / Rekenendiploma

Vier iedere stap met een persoonlijk diploma

Heb je kinderen succesvol leren rekenen, klokkijken en geleerd de tafels te automatiseren? Dan is het leuk om het succes te vieren en een gepersonaliseerd diploma te overhandigen. Kijk op onze download pagina voor de gratis Diploma downloads.

Diploma 100veld tot 10 Diploma 100veld tot 20 Diploma 100veld tot 100 Diploma Klokkijken Diploma klokkijken uren Diploma klokkijken half uur Diploma klokkijken kwart voor Diploma klokkijken kwart over Diploma klokkijken minuten

Vragen

Als er vragen zijn over het pakket of over de leermiddelen dan horen wij dit graag. Wij stellen regelmatig maatwerk pakketten samen voor scholen en coaches, Wilt u zelf een pakket samenstellen? Dan kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Ook interessant

€ 89,50

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.