Geen producten (0)
Geen producten (0)
Uitverkocht
Thuispakket klokkijken insta 1 Beelddenkklok 25cm Foto boekje voorkant magenta 2 Zaag handleiding klokkijken Werkboek klokkijken Oefenklokken Werkboek klokkijken
1 2 3 4 5 6
 

Thuispakket klokkijken

€ 53,50 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BDWID089
EAN code 6090513344337
Netto gewicht 300,00 g
Afmetingen (l,b,h) 250 x 250 x 40 mm
Omschrijving

Thuispakket klokkijken

Leren klokkijken

Het Thuispakket klokkijken is een compleet pakket waarmee je kinderen op een leuke en beeldende manier leert klokkijken met behulp van een analoge klok met 'spiekbrief', een korte handleiding en een werkboek om te oefenen. Voor thuis, op school of in je praktijk.

In 'no time' leren klokkijken 

De handleiding en het werkboek In 'no time' leren klokkijken zijn ontworpen voor en door kinderen met een visuele leerstijl. In een aantal logische stappen wordt uitgelegd hoe je een analoge klok ‘leest’. De handleiding bestaat voornamelijk uit plaatjes die kinderen inzicht geven in de opbouw van de analoge klok. Met het werkboek oefen je wat je hebt geleerd.

Stapsgewijs leren kinderen het uur, half uur, kwartier én de minuten benoemen. De handleiding geeft inzicht in de opbouw van een analoge klok en de manier waarop tijd wordt ingedeeld. In combinatie met de Beelddenkklok® kunnen kinderen al snel vertellen hoe laat het is.

Voor ouders, coaches en leerkrachten staan een aantal vragen beschreven die je kinderen kunt stellen zodat zij altijd het juiste antwoord kunnen geven op de vraag: ‘Hoe laat is het?’

De leermiddelen zijn samen met beelddenkende kinderen gemaakt en in de praktijk getoetst. De ervaring leert, dat veel kinderen binnen één dag het ‘lezen’ van de analoge klok begrijpen. Met behulp van de Beelddenkklok® kunnen kinderen daarna de tijd nemen om het klokkijken verder te automatiseren.

Inhoud Thuispakket Klokkijken

Pakket aanbieding

Van € 55,90 voor € 53,50.

Succes mag je vieren

Succesvol leren klokkijken? Vier het met een gratis gepersonaliseerd diploma. Wij hebben zes diploma's ontworpen, één voor iedere stap. Die vind je op onze Gratis download pagina: Diploma downloads

Diploma Klokkijken openen 

Verzendkosten

€ 4,99 binnen Nederland, boven € 70,- gratis verzending.

Vragen

Als er vragen zijn over het pakket of over de leermiddelen dan horen wij dit graag. U kunt een bericht achterlaten via het contactformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Ook interessant

€ 89,50

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.