Geen producten (0)
Geen producten (0)

Pakketje van de maand

€ 9,95
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Specificaties
Productcode BDWID98
Omschrijving

Pakketje van de maand

Ik ben Iris van der Plas,

Bedenker van 'Pakketje van de maand' en pakketjemetliefde.nl. Ik ben 13 jaar, ik kom uit Valkenburg en ben op mijn 8ste verhuist naar Friesland (Joure). Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en het liefst ben ik in plaats van school dan bezig met bullet journallen, tekenen en meer. Ik zou later graag mode ontwerpster willen worden op een mode academie ofzo maar thuis heb ik het ook wel naar mijn zin. Ik heb ook een zusje Sara, zij is 9 jaar en we kunnen het heel goed met elkaar vinden. We hebben samen de dikste lol!

Ik maakte ook wel eens pakketjes voor mijn familie of mijn ouders of zusje. Het was dan niet zo'n groot cadeau maar ik maakte ze er wel heel erg blij mee. Dus kwam ik op het idee om een pakketje te maken voor mensen die dat eventjes nodig hebben of voor iemand die je mist. Ook kan je een pakketje sturen naar iemand die ziek is of een kindje heeft gekregen. De dag daarna had ik al meteen een naam bedacht: 'Een pakketje met liefde'. Het doel is om mensen met een klein cadeautje een mooie dag te bezorgen!

Pakketje van de maand

Vanaf maart begin ik met: Pakketje van de maand, een uniek pakketje naast Een pakketje met liefde. Elke maand maak ik een uniek Pakketje met liefde. Ik zet dat pakketje op mijn instagram account en op mijn website.

Wat is een Pakketje van de maand?

Een pakketje van de maand is een pakketje met kleine cadeautjes zoals een sleutelhanger, kralen, draad en bedeltjes. Ook zit er een ansichtkaart bij, als je een persoonlijke boodschap doorgeeft dan schrijf ik het voor je op de kaart. De persoonlijke boodschap vermeld je bij het invullen van de klantgegevens bij 'Extra gegevens'.

Wat zit er in het Pakketje van de maand

  • Ansichtkaart met ruimte voor een persoonlijke boodschap
  • Sleutelhanger met de tekst 'Love'
  • Nylon draad (ca. 3m)
  • 6 glazen potjes met kurkdop met kralen in de kleuren: geel, licht roze, donker roze, paars, blauw en groen 
  • 2 kleine glazen potjes met kurkdop met kralen in de kleur goud
  • 1 klein glazen potje met kurkdop met kralen in de kleur zilver
  • Zakje met bedeltjes: 5 lichtblauwe hartjeskralen (rond) en 1 citroenkraaltje en 1 watermeloenkraaltje
  • Visitekaartje

Het pakket is leuk ingepakt.

Dus heb jij iemand die je wilt verassen of een mooie dag wilt bezorgen dan is 'Een pakketje met liefde' het perfecte cadeau!

 

Liefs van mij.

Iris van der Plas 

Verzendkosten

Verzendkosten voor Een pakketje met liefde: € 3,95 (NL)

Informatie

Het pakketje staat op mijn instagram account pakketje_met_liefde en komt ook op de website onder de blogpagina.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.