Geen producten (0)
Geen producten (0)

Een pakketje met liefde

€ 12,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Specificaties
Productcode BDWID094
Omschrijving

Een pakketje met liefde

Ik ben Iris van der Plas,

Bedenker van 'Een pakketje met liefde' en pakketjemetliefde.nl. Ik ben 13 jaar, ik kom uit Valkenburg en ben op mijn 8ste verhuist naar Friesland (Joure). Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en het liefst ben ik in plaats van school dan bezig met bullet journallen, tekenen en meer. Ik zou later graag mode ontwerpster willen worden op een mode academie ofzo maar thuis heb ik het ook wel naar mijn zin. Ik heb ook een zusje Sara, zij is 9 jaar en we kunnen het heel goed met elkaar vinden. We hebben samen de dikste lol!

Ik maakte ook wel eens pakketjes voor mijn familie of mijn ouders of zusje. Het was dan niet zo'n groot cadeau maar ik maakte ze er wel heel erg blij mee. Dus kwam ik op het idee om een pakketje te maken voor mensen die dat eventjes nodig hebben of voor iemand die je mist. Ook kan je een pakketje sturen naar iemand die ziek is of een kindje heeft gekregen. De dag daarna had ik al meteen een naam bedacht: 'Een pakketje met liefde'. Het doel is om mensen met een klein cadeautje een mooie dag te bezorgen!

Wat is Een pakketje met liefde?

Misschien kun je het al gokken aan de naam maar Een pakketje met liefde is een pakketje met kleine cadeautjes zoals hartvormige onderzetters of snoepjes met een lieve boodschap. Ook zit er een ansichtkaart bij, als je een persoonlijke boodschap doorgeeft dan schrijf ik het voor je op de kaart. De persoonlijke boodschap vermeld je bij het invullen van de klantgegevens bij 'Extra gegevens'.

Wat zit er in Een pakketje met liefde

  • Ansichtkaart met ruimte voor een persoonlijke boodschap
  • Thee, biologisch (3 zakjes)
  • Snoepjes in hartvorm (4 stuks in zakje)
  • Hartvormige houten onderzetters (2 stuks)
  • Steen met uitleg over de werking
  • Bedeltje in de vorm van een hartje 'Made with love'
  • Visitekaartje

Het pakket is versierd met confetti en Love confetti.

Uitbreiding

Je kunt er ook een klein glazen potje met een lieve boodschap of een glazen potje met een kettinkje voor kinderen bij doen. De glazen pottjes hebben een kurken dop. Als je het pakket uitbreid met een van deze twee extra's dan maak ik er één mooie verpakking van. Je hebt keuze uit twee uitbreidingen:

Pakketje van de maand

Ieder maand maak ik ook een pakketje van de maand, nieuwsgierig wat er deze maand in zit? Klik hier!

Dus heb jij iemand die je wilt verassen of een mooie dag wilt bezorgen dan is 'Een pakketje met liefde' het perfecte cadeau!

 

Liefs van mij.

 Iris

Iris van der Plas 

Verzendkosten

Verzendkosten voor Een pakketje met liefde: € 3,95 (NL)

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.