Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Bal-a-vis-X

€ 24,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Specificaties
Productcode BDWID081
Omschrijving

Bal-a-vis-X

De officiele set Bal a vis X materialen. De set bestaat uit 3 gekleurde stuiterballen en 2 gekleurde zandzakjes:

- Gele bal

- Rode bal

- Groene bal

- Geel zakje

- Groen zakje

Dit zijn de officiele materialen. De kwaliteit, het gewicht en samenstelling van de Bal-a-vis-X materialen zijn bewust gekozen. Niet iedere stutierbal of zandzak is geschikt voor het Bal-a-vis-X programma. 

Wat is Bal-A-Vis-X

Het Amerikaanse Bal-A-Vis-X® programma bestaat uit een serie van 300 ritmische oefeningen met speciale zandzakjes en balletjes, terwijl je op een balanceerbord staat. Het programma is geschikt voor mensen van alle leeftijden, van kleuters tot senioren. Voor kinderen zijn de oefeningen uitdagend, zeker voor hen die behoefte hebben aan bewegend leren. Senioren voelen zich alerter en energieker en staan stabieler op hun voeten.

Een totale coördinatie van het lichaam is vereist. De linker- en rechterhersenhelft, en ook de ogen, oren, handen en voeten moeten flink met elkaar samenwerken. Het ritme en het tempo van de oefeningen is een natuurlijk gevolg van goed uitgevoerde fysieke en motorische technieken.

Meer informatie

http://www.bal-a-vis-x.com/

https://inaterra.nl/bal-a-vis-x/

Met Bal-a-vis-X aan de slag?

Wil je met Bal-a-vis-X aan de slag? Werken met de technieken van het Bal-a-vis-X programma vraagt om een specifieke kennis en vaardigheden. Bij vragen kun je contact opnemen met Ina Terra van Praktijk Ina Terra. Ina heeft de Bal-a-vis-X training gevolgd en is gecertificeerd om met het programma en de materialen te werken. 

Voor vragen of het bestellen van de materialen kun je contact opnemen via het contactfomulier of via: https://inaterra.nl/contact/

Ook interessant

€ 24,95 € 29,95

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.