Geen producten (0)
Geen producten (0)

Werkboek Klokkijken

€ 17,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Specificaties
Productcode BDWID088
EAN code 6090522281289
Netto gewicht 182,00 g
Afmetingen (l,b,h) 297 x 210 x 0 mm
Omschrijving

Werkboek Klokkijken 

Met het werkboek In 'no time' leren klokkijken leren kinderen oefenen met het benoemen van de tijd. Samen met de Beelddenkklok® en de Handleiding In 'no time' leren klokkijken leren kinderen in logische stappen de uren, halve uren, kwart over, kwart voor en de minuten.

Het werkboek is de volgende stap om het leren klokkijken te oefenen. Ieder hoofdstuk (uren, halve uren, kwart over, kwart voor en de minuten) bestaat uit twee opdrachten. De eerste opdracht is het schrijven van de tijd onder klok (benoemen van de tijd). De tweede opdracht is het tekenen van wijzers in de klok. 

 

In het werkboek staan 320 klokken om mee te oefenen. Achter de bladen met oefenklokken staan antwoordenbladen om de uitkomsten te controleren. Heb je een hoofdstuk succesvol afgerond, vier dit dan met één van de gratis diploma's.

Succesvol leren klokkijken? Vier het met een diploma

Heeft een kind het klokkijken onder de knie? Dan is het toch leuk om het direct te vieren met een diploma. Voor iedere stap hebben we een leuk diploma ontworpen. De volgende diploma's zijn gratis te downloaden via deze link of door te klikken op onderstaand diploma.

Diploma klokkijken uren  Diploma klokkijken half uur  Diploma klokkijken kwart over  Diploma klokkijken kwart voor  Diploma klokkijken minuten

Compleet pakket klokkijken

Dit werkboek is los te verkrijgen maar is ook onderdeel van het Thuispakket Klokkijken. Dit pakket bestaat uit de Beelddenkklok ®, de handleiding 'In 'no time' leren klokkijken en het werkboek 'In 'no time' leren klokkijken'.

Productkenmerken Werkboek Klokkijken

Formaat:               A4

Afmeting:              297 x 210 mm

Aantal pagina's:    44

Kleur voorpagina:  Blauw

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.