Geen producten (0)
Geen producten (0)

In 'no time' leren klokkijken

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Specificaties
Productcode BDWID035
EAN code 6090526462493
Netto gewicht 53,00 g
Afmetingen (l,b,h) 148 x 148 x 3 mm
Omschrijving

In 'no time' leren klokkijken 

De handleiding In 'no time' leren klokkijken is ontworpen voor en door kinderen met een visuele leerstijl. In een aantal logische stappen wordt uitgelegd hoe je een analoge klok ‘leest’. De handleiding bestaat voornamelijk uit plaatjes die kinderen inzicht geven in de opbouw van de analoge klok.

Stapsgewijs leren kinderen het uur, half uur, kwartier én de minuten benoemen. De handleiding geeft inzicht in de opbouw van een analoge klok en de manier waarop tijd wordt ingedeeld. In combinatie met de Beelddenkklok® kunnen kinderen al snel vertellen hoe laat het is.

Voor ouders, coaches en leerkrachten staan een aantal vragen beschreven die je kinderen kunt stellen zodat zij altijd het juiste antwoord kunnen geven op de vraag: ‘Hoe laat is het?’

De handleiding is samen met beelddenkende kinderen gemaakt en in de praktijk getoetst. De ervaring leert, dat veel kinderen binnen één dag het ‘lezen’ van de analoge klok begrijpen.

Met behulp van de Beelddenkklok® kunnen kinderen daarna de tijd nemen om het klokkijken verder te automatiseren.

Succesvol leren klokkijken?

Vier iedere stap met een persoonlijk diploma

Heeft je kind het klokkijken onder de knie? Dan is het toch leuk om iedere stap te vieren met een diploma. Voor iedere stap is er een mooi diploma, gratis te downloaden via deze link of door te klikken op onderstaande foto. Als je het diploma (A4-formaat) hebt geprint kun je de naam van het kind op het diploma vermelden en het diploma inlijsten.

Diploma Klokkijken Diploma klokkijken uren Diploma klokkijken half uur Diploma klokkijken kwart voor Diploma klokkijken kwart over Diploma klokkijken minuten

Productkenmerken Handleiding

Formaat:             148 x 148 mm

Kleuren:              Zwart / paars / grijs

Aantal pagina's:  20

Gratis handleiding bij bestelling van een Beelddenkklok®

De handleiding 'In 'no time' leren klokkijken' is gratis bij bestelling van een Beelddenkklok®.

Ook interessant

€ 23,50 € 34,95

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.