Geen producten (0)
Geen producten (0)
Uitverkocht
Handleiding In no time leren klokkijken - Blauw Pagina uit Handleiding In no time leren klokkijken Afmeting handleiding Handleiding In no time leren klokkijken - Blauw
1 2 3 4
 

Handleiding leren klokkijken

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BDWID100
EAN code 6090526363332
Netto gewicht 53,00 g
Afmetingen (l,b,h) 148 x 148 x 0 mm
Omschrijving

Handleiding leren klokkijken  

Met de Handleiding leren klokkijken leren kinderen in 'no time' klokkijken op een analoge klok. De handleiding is samen met een grote groep kinderen die op een visuele / beeldende manier leren gemaakt. In een aantal logische stappen wordt uitgelegd hoe je een analoge klok ‘leest’. De handleiding bestaat voornamelijk uit plaatjes die kinderen inzicht geven in de opbouw van een analoge klok.

Stapsgewijs leren kinderen het uur, half uur, kwartier én de minuten benoemen. De handleiding geeft inzicht in de opbouw van een analoge klok en de manier waarop tijd wordt ingedeeld. In combinatie met de Beelddenkklok® kunnen kinderen al snel vertellen hoe laat het is.

Voor ouders, (kinder)coaches en leerkrachten staan een aantal vragen beschreven die je kinderen kunt stellen zodat zij altijd het juiste antwoord kunnen geven op de vraag: ‘Hoe laat is het?’

De handleiding is samen met beelddenkende kinderen gemaakt en in de praktijk getoetst. De ervaring leert, dat veel kinderen binnen één dag het ‘lezen’ van de analoge klok begrijpen.

Met behulp van de Beelddenkklok® kunnen kinderen daarna de tijd nemen om het klokkijken verder te automatiseren.

Succesvol leren klokkijken?

Vier iedere stap met een persoonlijk diploma

Heeft je kind het klokkijken onder de knie? Dan is het toch leuk om iedere stap te vieren met een diploma. Voor iedere stap is er een mooi diploma, gratis te downloaden via deze link of door te klikken op onderstaande foto. Als je het diploma (A4-formaat) hebt geprint kun je de naam van het kind op het diploma vermelden en het diploma inlijsten.

Diploma Klokkijken Diploma klokkijken uren Diploma klokkijken half uur Diploma klokkijken kwart voor Diploma klokkijken kwart over Diploma klokkijken minuten

Productkenmerken Handleiding leren klokkijken

Formaat:             148 x 148 mm

Kleuren:              Blauw

Aantal pagina's:  20

Gewicht:             53 gram

Gratis handleiding bij bestelling van een Beelddenkklok®

De handleiding 'In 'no time' leren klokkijken' wordt gratis geleverd bij bestelling van een Beelddenkklok®.

Ook interessant

€ 22,50 € 29,95

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.