Geen producten (0)
Geen producten (0)

Beelddenkklok MDF paars

€ 39,95
Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Leren klokkijken met de Beelddenkklok MDF paars

Een grote groep kinderen heeft moeite met het ‘lezen van tijd’ op een analoge klok. Speciaal voor deze groep kinderen is er nu de oplossing: De Beelddenkklok MDF. De klok is er in twee varianten. De Beelddenkklok RVS (20, 25 en 35cm) met de volledige 'spiekbrief' en deze Beelddenkklok MDF met een beperkte spiekbrief met voor, over, voor half en over half.

Met de handgemaakte Beelddenkklok MDF en de handleiding ‘In no time leren klokkijken’ leren kinderen in een paar eenvoudige stappen klokkijken. Dit, op een wijze die aansluit bij kinderen met een visuele leerstijl. De Beelddenkklok is ontwikkeld in samenwerking met beelddenkende kinderen. Een klok vóór en dóór kinderen dus.

De ervaring is dat kinderen daadwerkelijk al binnen een uur kunnen klokkijken door het volgen van de stappen in de handleiding ‘In no time leren klokkijken’. De ‘spiekbrief’ op de klok helpt kinderen vervolgens in de periode daarna het klokkijken te automatiseren zodat zij na verloop van tijd ook op ‘gewone’ klokken de tijd kunnen ‘lezen’.

De Beelddenkklok MDF paars met een diameter van 30cm is op zichzelf al een eyecatcher en komt op subtiel wijze tegemoet aan beelddenkende kinderen. De Beelddenkklok heeft een Quartz uurwerk.

Bestel je een Beelddenkklok dan wordt de handleiding 'In no time leren klokkijken' ter waarde van € 7,95 gratis meegeleverd.

Productkenmerken:

Diameter:                     30 cm

Dikte wijzerplaat:         1,2 cm

Materiaal:                    MDF hout

Kleur wijzerplaat:        Wit

Kleur tekst:                 Zwart / paars

Kleur wijzers:              Zwart

Type klok:                   Wandklok, hangend

Type uurwerk:            Quartz

Type batterij:              1 AA batterij (wordt niet meegeleverd)

Gebruik:                     Binnen

 

De Beelddenkklok MDF paars 30cm wordt geleverd zonder AA-batterij.

Levering:

Deze Beelddenkklok MDF is vanwege het handwerk slechts beperkt voorradig. Heeft u interesse in deze klok stuurt u ons dan via het tabblad 'Contact' boven aan de site een mailtje. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Ook interessant

€ 29,95
€ 34,95
€ 44,95

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.