Geen producten (0)
Geen producten (0)

Beelddenkklok 25cm

€ 34,95
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Specificaties
Productcode BDWID37
EAN code 6090511721796
Netto gewicht 394,00 g
Bruto gewicht 487,00 g
Afmetingen (l,b,h) 250 x 250 x 40 mm
Omschrijving

Leren klokkijken met de Beelddenkklok 25cm

Met de Beelddenkklok en de bijgeleverde handleiding ‘In no time leren klokkijken’ leren kinderen in een paar eenvoudige stappen klokkijken. De Beelddenkklok is ontwikkeld in samenwerking met kinderen met een visuele leerstijl, een klok vóór en dóór kinderen.

Op de wijzerplaat is een ‘spiekbrief’ toegevoegd om de stappen van het 'lezen van kwartieren en minuten' te vereenvoudigen. De kleine pijltjes aan de onder- en bovenkant van de wijzerplaat helpen bij het juist tellen van de minuten.   

De ervaring leert dat kinderen al heel snel leren klokkijken door het volgen van de stappen in de handleiding en het oefenen met het Werkboek 'In 'no time' leren klokkijken. De ‘spiekbrief’ op de klok helpt kinderen vervolgens in de periode daarna het klokkijken te automatiseren zodat zij na verloop van tijd ook op ‘gewone’ klokken de tijd kunnen ‘lezen’.

De Beelddenkklok 25cm is er ook in de formaten: 20cm en 35cm (schoolklok) en er is een 25cm klok in de Friese taal. De Beelddenkklok heeft een Quartz uurwerk met slepende wijzers en tikt niet!

Bestel je een Beelddenkklok dan wordt de handleiding 'In no time leren klokkijken' ter waarde van € 8,95 gratis meegeleverd. Het werkboek met ruim 300 oefenklokken is verkrijgbaar voor € 17,95

Thuispakket klokkijken

Deze klok is los verkrijgbaar maar is ook onderdeel van het Thuispakket Klokkijken. Dit pakket bestaat uit de Beelddenkklok® 25cm, de Handleiding en het Werkboek voor slechts € 49,50.

Leren klokkijken? Vier het met een diploma

Succesvol leren klokkijken? Dan is het toch leuk om iedere stap te vieren met een vrolijk diploma. Wij hebben zes diploma's ontworpen die je gratis kunt downloaden via deze link of door te klikken op onderstaande diploma's.

Diploma klokkijken uren  Diploma klokkijken half uur  Diploma klokkijken kwart over  

Productkenmerken Beelddenkklok 25cm

Diameter:               25 cm

Materiaal:               Metaal / Glas

Kleur tekst:            Zwart / paars

Kleur wijzers:         Zwart / Secondenwijzer: Rood

Type klok:              Wandklok, hangend

Type wijzers:         Slepend (maakt dus geen tikkend geluid)

Type uurwerk:       Quartz

Type batterij:         1 AA batterij

Gebruik:                Binnen

De Beelddenkklok 25cm wordt geleverd met handleiding 'In 'no time' leren klokkijken' en zonder AA-batterij.

 

Ook interessant

€ 44,95

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.