Geen producten (0)
Geen producten (0)

Beelddenkklok 25cm

€ 34,95
Levertijd 1-2 werkdagen
Specificaties
Netto gewicht 394,00 g
Bruto gewicht 487,00 g
Afmetingen (l,b,h) 250 x 250 x 40 mm
Omschrijving

Zelf je kind leren klokkijken?

Met de Beelddenkklok 25cm en de bijgeleverde handleiding ‘In no time leren klokkijken’ leren kinderen in een paar eenvoudige stappen klokkijken. De Beelddenkklok is ontwikkeld in samenwerking met ouders en kinderen met een visuele leerstijl, een klok vóór en dóór kinderen.

Op de wijzerplaat is een ‘spiekbrief’ toegevoegd om de stappen van het 'lezen van kwartieren en minuten' te vereenvoudigen. De kleine pijltjes aan de onder- en bovenkant van de wijzerplaat helpen bij het juist tellen van de minuten.   

De ervaring leert dat kinderen daadwerkelijk al binnen een uur kunnen klokkijken door het volgen van de stappen in de handleiding. De ‘spiekbrief’ op de klok helpt kinderen vervolgens in de periode daarna het klokkijken te automatiseren zodat zij na verloop van tijd ook op ‘gewone’ klokken de tijd kunnen ‘lezen’.

De Beelddenkklok 25cm is er ook in twee andere formaten: 20cm en 35cm (schoolklok), tevens is er een 25cm variant in de Friese taal. De Beelddenkklok heeft een Quartz uurwerk met slepende wijzers en tikt niet!

Bestel je een Beelddenkklok dan wordt de handleiding 'In no time leren klokkijken' ter waarde van € 7,95 gratis meegeleverd.

Succesvol leren klokkijken? Vier het met een diploma

Heeft je kind het klokkijken onder de knie? Dan is het toch leuk om het direct te vieren met een diploma. Het diploma is gratis te downloaden via deze link of door te klikken op onderstaande foto.

Diploma Klokkijken openen 

Productkenmerken Beelddenkklok 25cm

Diameter:               25 cm

Materiaal:               Metaal / Aluminium

Kleur tekst:            Zwart / paars

Kleur wijzers:         Zwart / Secondenwijzer: Zwart of Rood

Type klok:              Wandklok, hangend

Type wijzers:         Slepend (maakt dus geen tikkend geluid)

Type uurwerk:       Quartz

Type batterij:         1 AA batterij

Gebruik:                Binnen

 

De Beelddenkklok 25cm RVS wordt geleverd met handleiding 'In 'no time' leren klokkijken' en zonder AA-batterij.

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.