Geen producten (0)
Geen producten (0)
Aanbieding
Beelddenkklok 25cm - Magenta Beelddenkklok 25cm - Magenta Beelddenkklok 25cm - Magenta Handleiding leren klokkijken - Magenta In no time leren klokkijken - Magenta
1 2 3 4 5
 

Beelddenkklok 25cm

€ 37,50 € 34,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Specificaties
Productcode BDWID037
EAN code 6090511721796
Netto gewicht 394,00 g
Bruto gewicht 487,00 g
Afmetingen (l,b,h) 250 x 250 x 40 mm
Omschrijving

Leren klokkijken met de Beelddenkklok 25cm

Met deze leerklok en de bijgeleverde handleiding ‘In no time leren klokkijken’ leren kinderen in een paar eenvoudige stappen klokkijken.

Op de wijzerplaat is een ‘spiekbrief’ toegevoegd om de stappen van het 'lezen van kwartieren en minuten' te vereenvoudigen. De kleine pijltjes aan de onder- en bovenkant van de wijzerplaat helpen bij het juist tellen van de minuten.   

De ervaring leert dat kinderen al heel snel leren klokkijken door het volgen van de stappen in de handleiding en het oefenen met het Werkboek 'In 'no time' leren klokkijken. De ‘spiekbrief’ op de klok helpt kinderen vervolgens in de periode daarna het klokkijken te automatiseren zodat zij na verloop van tijd ook op ‘gewone’ klokken de tijd kunnen ‘lezen’.

De 25cm klok is er ook in het grijs, blauw en in de Friese taal. Leerklokken zijn er ook in de formaten 20cm en 35cm. De klok heeft een Quartz uurwerk met slepende wijzers en tikt niet!

Bestel je een leerklok dan wordt de handleiding 'In no time leren klokkijken' ter waarde van €9,95 gratis meegeleverd. Het werkboek met ruim 300 oefenklokken is verkrijgbaar voor €17,95 en slechts €15,00 als u het werkboek gelijktijdig met een klok aanschaft.

De Beelddenkklok, handleiding en werkboek zijn ontwikkeld in samenwerking met kinderen met een visuele leerstijl. Een bewezen leermethode om te leren klokkijken vóór en dóór kinderen.

Succesvol leren klokkijken?

Vier iedere stap met een persoonlijk diploma

Heeft je kind het klokkijken onder de knie? Dan is het toch leuk om iedere stap te vieren met een diploma. Voor iedere stap is er een mooi diploma, gratis te downloaden via deze link of door te klikken op onderstaande foto. Als je het diploma (A4-formaat) hebt geprint kun je de naam van het kind op het diploma vermelden en het diploma inlijsten.

Diploma Klokkijken Diploma klokkijken uren Diploma klokkijken half uur Diploma klokkijken kwart voor Diploma klokkijken kwart over Diploma klokkijken minuten

Productkenmerken Beelddenkklok 25cm

Diameter:               25 cm

Materiaal:               Metaal / Glas

Kleur tekst:            Zwart / Magenta (paars)

Kleur wijzers:         Zwart / Secondenwijzer: Rood

Type klok:              Wandklok, hangend

Type wijzers:         Slepend (maakt dus geen tikkend geluid)

Type uurwerk:       Quartz

Type batterij:         1 AA batterij

Gebruik:                Binnen

De Beelddenkklok 25cm wordt geleverd met handleiding 'In 'no time' leren klokkijken' en zonder AA-batterij.

 

Ook interessant

€ 49,95
€ 22,50 € 29,95

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.