Geen producten (0)
Geen producten (0)
Uitverkocht
Schoolklok
Schoolklok beelddenken 35cm Schoolklok beelddenken 35cm Klok beelddenken 35cm rvs grijs de Foto boekje voorkant magenta Zaag klokkijken Maatvoering klokkijken magenta
1 2 3 4 5 6
 

Beelddenkklok 35cm

€ 49,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BDWID029
EAN code 6090512664610
Netto gewicht 750,00 g
Bruto gewicht 909,00 g
Afmetingen (l,b,h) 350 x 350 x 40 mm
Omschrijving

Leren klokkijken met de Beelddenkklok 35cm

Met de Leerklok 35cm (Schoolklok) en handleiding In ´no time´ leren klokkijken leren kinderen in een paar eenvoudige stappen op een beeldende manier klokkijken.

Op de wijzerplaat is een ‘spiekbrief’ toegevoegd om de stappen van het 'lezen van kwartieren en minuten' te vereenvoudigen. De kleine pijltjes aan de onder- en bovenkant van de wijzerplaat helpen bij het juist tellen van de minuten.   

De ervaring leert dat kinderen die in de klas moeite hebben met klokkijken door middel van de Beelddenkklok en het volgen van de stappen in de handleiding snel leren klokkijken. De ‘spiekbrief’ op de klok helpt kinderen in de periode daarna het klokkijken te automatiseren zodat kinderen na verloop van tijd ook op ‘gewone’ klokken de tijd kunnen ‘lezen’.

Zijn de stappen in de handleiding gevolgd en is de basis gelegd dan is het werkboek In 'no time' leren klokkijken een mooie aanvulling om te oefenen met meer dan 300 oefenklokken. Bij de klok wordt de handleiding (t.w.v. € 9,95) gratis meegeleverd. Het werkboek kost los € 17,95 en slechts € 16,00 als u het werkboek gelijktijdig met een klok aanschaft.

De Beelddenkklok 35cm wordt veel gebruikt op scholen. De klok heeft een Quartz uurwerk met slepende wijzers en tikt niet. De klok en handleiding is ontwikkeld in samenwerking met kinderen met een visuele leerstijl.

Tip voor in de klas

Door kinderen met de wijzerplaat uit de handleiding zelf een beelddenkklok te laten knutselen gaat het klokkijken nog sneller (tip van een juf).

Beelddenkklok in de klas

Succesvol leren klokkijken?

Vier iedere stap met een persoonlijk diploma

Heeft je kind het klokkijken onder de knie? Dan is het toch leuk om iedere stap te vieren met een diploma. Voor iedere stap is er een mooi diploma, gratis te downloaden via deze link of door te klikken op onderstaande foto. Als je het diploma (A4-formaat) hebt geprint kun je de naam van het kind op het diploma vermelden en het diploma inlijsten.

Diploma Klokkijken Diploma klokkijken uren Diploma klokkijken half uur Diploma klokkijken kwart voor Diploma klokkijken kwart over Diploma klokkijken minuten

Productkenmerken Beelddenkklok 35cm

Diameter:               35 cm

Materiaal:               Metaal / Glas

Kleur tekst:            Zwart / grijs

Kleur wijzers:         Zwart / Secondewijzer: Rood

Type klok:              Wandklok, hangend

Type wijzers:         Slepend (maakt dus geen tikkend geluid)

Type uurwerk:       Quartz

Type batterij:         1 AA batterij

Gebruik:                Binnen

De Beelddenkklok 35cm wordt geleverd zonder AA-batterij en met handleiding In 'no time' leren klokkijken.

Ook interessant

€ 179,50

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.