Geen producten (0)
Geen producten (0)
Populair
Klok beelddenken 35cm rvs grijs za Klok beelddenken 35cm rvs grijs va Klok beelddenken 35cm rvs grijs oa Klok beelddenken 35cm rvs grijs de In no time leren klokkijken groen en paars 0
1 2 3 4 5
 

Beelddenkklok 35cm

€ 44,95
Levertijd 1-2 werkdagen
Specificaties
Netto gewicht 750,00 g
Bruto gewicht 909,00 g
Afmetingen (l,b,h) 350 x 350 x 40 mm
Omschrijving

Leren klokkijken met de Beelddenkklok 35cm

Hoe leer je klokkijken? Met de 'Beelddenkklok 35cm' en handleiding ‘In no time leren klokkijken’ leren kinderen in een paar eenvoudige stappen klokkijken. De Beelddenkklok is ontwikkeld in samenwerking met kinderen met een visuele leerstijl.

Op de wijzerplaat is een ‘spiekbrief’ toegevoegd om de stappen van het 'lezen van kwartieren en minuten' te vereenvoudigen. De kleine pijltjes aan de onder- en bovenkant van de wijzerplaat helpen bij het juist tellen van de minuten.   

De ervaring leert dat kinderen die in de klas moeite hebben met klokkijken door middel van de Beelddenkklok en het volgen van de stappen in de handleiding snel leren klokkijken. De ‘spiekbrief’ op de klok helpt kinderen vervolgens in de periode daarna het klokkijken te automatiseren zodat zij na verloop van tijd ook op ‘gewone’ klokken de tijd kunnen ‘lezen’.

De Beelddenkklok 35cm wordt veel gebruikt op scholen maar is er ook in twee kleinere formaten: 20cm en 25cm. De Beelddenkklok heeft een Quartz uurwerk met slepende wijzers en tikt niet.

Bij de Beelddenkklok wordt de handleiding 'In no time leren klokkijken' (twv € 7,95) gratis meegeleverd.

Tip voor in de klas

Door kinderen met de wijzerplaat uit de handleiding zelf een beelddenkklok te laten knutselen gaat het klokkijken nog sneller (tip van een juf).

Succesvol leren klokkijken? Vier het met een diploma

Hebben kinderen het klokkijken onder de knie? Dan is het toch leuk om het direct te vieren met een diploma. Het diploma is gratis te downloaden via deze link of door te klikken op onderstaande foto.

Diploma Klokkijken openen 

Productkenmerken Beelddenkklok 35cm

Diameter:               35 cm

Materiaal:               Metaal / Aluminium

Kleur tekst:            Zwart / grijs

Kleur wijzers:         Zwart / Secondenwijzer: Rood

Type klok:              Wandklok, hangend

Type wijzers:         Slepend (maakt dus geen tikkend geluid)

Type uurwerk:       Quartz

Type batterij:         1 AA batterij

Gebruik:                Binnen

 

De Beelddenkklok 35cm wordt geleverd zonder AA-batterij en met handleiding In 'no time' leren klokkijken.

Ook interessant

€ 29,95
€ 34,95

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.