Geen producten (0)
Geen producten (0)
Uitverkocht
Beelddenkklok 20cm - Kinderklok Kinderklok 20cm Beelddenkklok 20cm Handleiding In no time leren klokkijken - blauw Handleiding In no time leren klokkijken Leerklok 20cm + handleiding
1 2 3 4 5 6
 

Beelddenkklok 20cm

€ 32,50 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BDWID028
EAN code 6090511260271
Netto gewicht 280,00 g
Bruto gewicht 350,00 g
Afmetingen (l,b,h) 200 x 200 x 40 mm
Omschrijving

Leren klokkijken met de Beelddenkklok

Met deze leerklok en de handleiding ‘In no time leren klokkijken’ kunnen kinderen in een paar eenvoudige stappen leren klokkijken op een analoge klok. 

Op de wijzerplaat is een ‘spiekbrief’ toegevoegd om de stappen van het 'lezen van kwartieren en minuten' te vereenvoudigen. De kleine pijltjes aan de onder- en bovenkant van de wijzerplaat helpen bij het juist tellen van de minuten.   

De ervaring leert dat kinderen al heel snel leren klokkijken door het volgen van de stappen in de handleiding. De ‘spiekbrief’ op de klok helpt kinderen vervolgens in de periode daarna het klokkijken te automatiseren zodat zij na verloop van tijd ook op ‘gewone’ klokken de tijd kunnen ‘lezen’. Daarnaast is er het Werkboek 'In 'no time' leren klokkijken. Een werkboek met 300 klokken waarmee je het leren klokkijken kunt oefenen.

De klok 20cm is er ook in de formaten: 25cm (Blauw, Magenta en in de Friese taal) en 35cm (schoolklok). Alle klokken hebben een Quartz uurwerk met slepende wijzers en tikken niet! Bestel je een Beelddenkklok dan wordt de handleiding 'In no time leren klokkijken' ter waarde van € 9,95 gratis meegeleverd. Het werkboek kost los €17,95 en €15,00 als je het werkboek gelijktijdig met een klok aanschaft.

De Beelddenkklok, handleiding en werkboek zijn ontwikkeld in samenwerking met kinderen met een visuele leerstijl. Een bewezen leermethode om te leren klokkijken vóór en dóór kinderen.

Succesvol leren klokkijken?

Vier iedere stap met een persoonlijk diploma

Heeft je kind het klokkijken onder de knie? Dan is het toch leuk om iedere stap te vieren met een diploma. Voor iedere stap is er een mooi diploma, gratis te downloaden via deze link of door te klikken op onderstaande foto. Als je het diploma (A4-formaat) hebt geprint kun je de naam van het kind op het diploma vermelden en het diploma inlijsten.

Diploma Klokkijken Diploma klokkijken uren Diploma klokkijken half uur Diploma klokkijken kwart voor Diploma klokkijken kwart over Diploma klokkijken minuten

Productkenmerken

Diameter:              20 cm

Materiaal:              Metaal / Glas

Kleur tekst:            Zwart / grijs

Kleur wijzers:         Zwart / Secondewijzer: Rood

Type klok:              Wandklok, hangend

Type wijzers:         Slepend (maakt dus geen tikkend geluid)

Type uurwerk:       Quartz

Type batterij:         1 AA batterij

Gebruik:                Binnen

De Beelddenkklok 20cm wordt geleverd zonder AA-batterij en met handleiding 'In no time leren klokkijken'.

Ook interessant

€ 34,95 € 37,50
€ 49,95

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.