Geen producten (0)

Verzendkosten

Voor verzending binnen Nederland hanteren wij drie tarieven, afhankelijk van het totale orderbedrag.

Orderbedrag:

Verzendkosten NL:

Verzendkosten BE:

Tot en met € 20,- € 3,95 € 7,50
Boven de € 20,- € 4,99 € 7,99
Gratis verzending Boven de € 70,- Boven de € 90,-

 

Waarom brengen wij verzendkosten in rekening

De kosten die wij maken voor het verzenden dienen op de één of andere manier te worden betaald. Veel webwinkels berekenen deze kosten door als opslag in de verkoopprijs. Wij hebben ervoor gekozen om de verzendkosten niet in onze verkoopprijs door te berekenen om de prijs voor onze producten zo laag mogelijk te houden.

Als wij de verzendkosten wel door zouden berekenen in de verkoopprijs zou dit voor klanten die meerdere artikelen bestellen niet eerlijk zijn omdat ze in dat geval dubbele verzendkosten betalen. Wij kiezen er derhalve voor om bij orders onder de €70,- (€90,- voor Belgie) een deel van de verzendkosten aan u door te berekenen. 

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL, DPD of DHL op werkdagen tussen 08.30 en 20.00 uur en op zaterdagen overdag.

U kunt uw pakket ook laten bezorgen op een DHL Servicepunt bij u in de buurt.

Verzending buiten Nederland

Voor zendingen naar overige landen in Europa brengen wij de extra verzendkosten buitenland in rekening. Deze verzendkosten worden vermeld nadat het land van bestemming is ingevuld. Standaard kunnen wij leveren in Nederland, Belgie en Duitsland. Wilt u een bestelling plaatsen voor een andere bestemming?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.