Geen producten (0)

De Beelddenkwinkel biedt leermiddelen voor Beelddenkers. Gebruik ze thuis, op school of in je praktijk als kindercoach.

Hoe willen Beelddenkers leren?

Door onze eigen ervaringen en de oplossingen voor (school-)problemen die we samen met beelddenkers bedachten, kwamen er steeds meer ideeën in ons op om uit te werken en zo een brug te slaan tussen taal en beeld. In de praktijk gebruiken we leuke, simpele manieren om lesstof (klokkijkenrekenen, de tafels en taal) van de basisschool te ‘vertalen’ en om te zetten naar producten; tools en handleidingen die je praktisch kunt toepassen. De producten van de Beelddenkwinkel worden, in samenwerking met (beelddenkende) kinderen, ontworpen. Voorbeelden daarvan zijn de Beelddenkklok®, het 100-veld pakket en De tafels aan tafel placemats.  De beelddenkklok, het 100-veld pakket en de handleidingen zijn door een grote groep kinderen getest en van feedback voorzien. Leermiddelen vóór en dóór beelddenkers dus. De producten worden ontwikkeld voor gebruik op scholen, voor remedial teachers en coaches maar vooral om thuis mee aan de slag te gaan.

Ontwikkelen van leermiddelen voor Beelddenkers

In de afgelopen 20 jaar begeleidde ik honderden kinderen met leerproblemen, concentratieproblemen (ADHD, ADD) en Autisme. Ik werkte onder andere in de kinder- en jeugdpsychiatrie als sociaal psychiatrisch verpleegkundige, PMTO therapeut en ouderbegeleider en van 2013 tot 2019 in mijn eigen praktijk als kindercoach.In de Beelddenkwinkel vind je materialen die ik in mijn praktijk gebruikte bij het aanleren van lesstof en vaardigheden aan kinderen. De materialen zijn zo ontwikkeld dat ze aansluiten bij de onderwijsbehoefte van Beelddenkers. Je kunt ze gebruiken als aanvulling op school of in je praktijk als kindercoach of remedial teacher maar vooral ouders kunnen, door de eenvoudige handleidingen, thuis direct aan de slag zonder voorkennis of opleiding. Vanaf nu kan iedereen iets doen om kinderen op hun eigen manier te laten leren!

 

 

 

 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.