Geen producten (0)

Actie kortingsboekje Plein Joure 

De Beelddenkwinkel doet met plezier mee aan het kortingsboekje van de leerlingen van Plein Joure. Plein Joure vindt het belangrijk om iets terug te doen voor de ‘mienskip’ waarin zij geworteld zijn én vinden het belangrijk dat leerlingen leren iets voor een ander doen. Leerlingen verkopen voor € 10,- een kortingsboekje waarvan de opbrengst naar de volgende goede doelen gaat:

  • Aeykehiem uit Sint Nicolaasga
  • Dierenambulance de Meren
  • SC Joure
  • VV Renado uit Sint Nicolaasga
  • Voedselbank Joure

Aanbieding: 25% korting op je bestelling

De Beelddenwinkel maakt leermiddelen voor kinderen. Leermiddelen waarmee ouders, leerkrachten en coaches kinderen op een beeldende manier en door middel van beweging leren klokkijken, rekenen, de tafels en het metriek stelsel leren. Voor de Mienskip actie van Plein Joure hebben we een mooie korting van 25% op de gehele order.

Gebruik de code: MIENSKIP tijdens het afrekenen en de korting wordt automatisch verrekend.

Verzendkosten

Verzendkosten zijn €3,95 - € 4,99.

Vier het behalen van iedere stap met een diploma

Leren klokkijken, optellen en aftrekken tot 100, de tafel van 1-10 of het metriek stelsel onder de knie? Dan is het toch leuk om dat te vieren met een persoonlijk diploma. We hebben een aantal vrolijke diploma's ontworpen. De diploma's (pdf) zijn gratis te downloaden via deze link of door te klikken op onderstaande diploma's.

 Tafeldiploma      Diploma Metriek stelsel      Diploma Rekenheld tot 100     Diploma's klokkijken 

 

Heeft u vragen? Laat dit even weten via het contactformulier.  

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.