Geen producten (0)

Gratis Downloads

Rekenen

Download gratis het honderdveld door op het kaartje te klikken. Of koop het 100-veld kaartje, een handig hulpmiddel bij het rekenen. Dit 100-veld kaartje is onderdeel van het 100-veld pakket

Open het 100-veld

Diploma's

Heb je kinderen succesvol leren klokkijken, rekenen of de tafels geautomatiseerd? Dan is het toch leuk om dit te vieren met een persoonlijk diploma. Daarom hebben wij een aantal diploma's ontworpen die je zelf kunt printen en inlijsten. Je kunt de naam van je kind op het diploma zetten om hem of haar te feliciteren met het behaalde resultaat.

Klokkijken

Klik op onderstaande foto's om de diploma's (pdf-formaat) te openen en te printen.

Diploma Klokkijken Uren   Diploma klokkijken half uur

Diploma Klokkijken Kwart over   Diploma Klokkijken Kwart over

Diploma Klokkijken Minuten   Diploma Klokkijken

Rekenen

Klik op onderstaande foto's om de verschillende diploma's 'Word een rekenheld met het 100-veld' te openen en te printen.

  Diploma Rekenheld tot 10      Diploma Rekenheld tot 20      Diploma Rekenheld tot 100

Tafels t/m 10

Klik op onderstaande foto om het diploma (pdf-formaat) te openen en te printen.

 Tafel diploma

Taal

Leer je kind het alfabet. Stap 1 als geheel in blokken en stap 2 het alfabet met de klinkers om het verschil duidelijk te maken tussen klinkers en medeklinkers. Gratis downloads in pdf formaat.

Alfabet in blokken  Alfabet klinkers

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.