Geen producten (0)

Hoe leer ik mijn kind topografie

Hoe leer ik mijn kind topografie

In mijn onderzoek naar beelddenken ontdekte ik dat kinderen vanuit hun rechter hersenhelft leren en dus op een andere manier aan de slag gaan. Deze kennis paste ik toe bij het aanleren van topografie.

Kort gezegd draaide ik de methode om. Ik begon niet bij één land, maar bij het laten zien van de wereldkaart. Ook maakte ik het leren van topografie een beleving. Ik kocht een grote wereldbol, zocht oude reisfoto’s op en het werkte!

De ene na de andere 10 werd gehaald. In dit blog lees je hoe jullie thuis met deze manier aan de slag kunnen gaan.

 

 

Hoe leer ik mijn kind topografie is te lezen op de site van De Beelddenkwereld: Hoe leer ik mijn kind topografie? (beelddenkwereld.nl)

Hoe leer ik mijn kind topo

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, te analyseren en naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zoals omschreven in ons privacy statement.